PostCard: Sosyal Ağ Çoklu Paylaşım Aracı

PostCard: Sosyal Ağ Çoklu Paylaşım Aracı


Sosyal medya üzerinden gönderi yapanlar tüm ağlarda paylaşım yapmanın zorluğu ve zaman alıcılığından sık sık yakınırlar. Ancak, bazı sosyal medya araçları ile bu iş tek seferde kolay bir şekilde yapılabiliyor. Tıpkı yeni IOS uygulaması PostCard’da olduğu gibi.

Postcard kullanıcılarına gönderilerini ya da sitelerinde yayınladıkları yazıları tüm sosyal medya ağlarına çoklu olarak tek seferde gönderme imkânı sunan bir araç. Postcard’ı kullanırken bir hesabınızı yönetici hesap olarak belirleyip bu hesapta tek bir paylaşım yaparak gönderinin diğer tüm hesaplarınızda da paylaşılmasını veya retweet edilmesini sağlayabiliyorsunuz. Üstelik bu araç gönderilerinize ait mesajın nerede ve nasıl paylaşılacağının kontrolünü size veriyor. Wordpress’den içerik mesajı göndermek için “Custom Network” isminde bir wordpress eklentisine de sahip olan araç Kyle Newsome tarafından geliştirilmiştir. Kendisi de bir wordpress bloğuna sahip olan Newsome aracın çok fazla vakit tasarrufuna neden olduğunu savunuyor.

Sosyal medya yönetimi açısından oldukça kullanışlı olan aracı üç ve daha azı için kullanacaksanız ücretsiz indirip kullanabilirken, daha fazlası için ufak bir ücreti de gözden çıkarmanız gerekiyor. Sitemizden PostCard indirebilirsiniz.


0 yorum :